Felhasznált irodalom

A. Ketz H.: Grundriss der Ernährungslehre.

Burkitt, D.P., Trowell, H.C.: Refinedcarbohydrate foods and disease. Some implications of diatery fibre.

Bíró György, Dr. Lindner károly: Tápanyagtáblázat.

Bogdán Józsefné, Dr. Gasztonyi Kálmán, Gábor Miklósné dr.,Dr. Lásztity Radomir: Élelmiszer-kémia 1.

Johannes F. Coy, Maren Franz: Rákellenes táplálkozás.

Harald W. Tietze – Dr. Arthur Echano – Juta Stepanovs: A kókusz, az újra felfedezett gyógyszer Kókuszvíz – az életadó ital A karcsúsító kókuszolaj

Rüdiger Dahlke: Holisztikus táplálkozás

Rudo lph Ballentine: Úton az egészséges táplálkozás felé

Bagdi Attila: Hántolt és hántolatlan köles táplálkozástani jellemzése és köles hozzáadásával készült tészta funkcionális tulajdonságainak vizsgálata

Angeles Gavira Guerrero: MIndent a táplálkozásról

Lásztity Radomir, Dr. Törley Dezső, Dr. Gastonyi Kálmán: Élelmiszer-Kémia 2.

Michael Greger, MD , Gene Stone: Hogy ne halj meg.

Sarah Brewer, Joel Levy, Ginny Smith: Mindent a táplálkozásról.

János, Dr. Rigó: Dietetika.

wikipédia

Kitchevsky, G., Bonfield, C.: Diatery fiber in health and disease.

Mándics Dezső, Dr. Molnár Katalin: Biológia.

Pitchford, Paul: Gyógyító táplálkozás.

Rinzler, Carol Ann: Étkezz okosan!

Robert A. Barnett, Jeanine Barone, Elizabeth Berrett, Kolette Bouchez, Royce Flippin, Eric Oatman, Rita Rubin, Richard L. Scheffel, James Thornton, Carol Weeg, Donna Wilkinson: Is It Harmful Is It Healthy? A Complete Guide to What’s Good For You… and What Isn’t.

egyensúly