Olajok
Füstpontja 250 °C, ezért kevesebb káros égéstermék keletkezik.
Étkezési szőlőmagolaj sütéshez-főzéshez.
Magas antioxidáns tartalmával gátolja az öregedést.
BIO, Gluténmentes.
A napraforgómag esszenciája.
A tökmagolaj sötétbarna színű, sűrű, aromás, kiváló élettani hatással bíró.
Salátákhoz, szószokhoz, húsokhoz kiváló
BIO. Kiváló étolajként, elsősorban saláta olaj.
Kiemelkedő az élettani hatása.
Néhány éve gyógyolajként kapszulázva is hozzájuthattunk.
A szezámmagolajjal számtalan ételféleség gazdagítható. Diós, pézsmaillatú ízének köszönhetően az ázsiai konyha kedvelt alapanyaga
BIO
Természetes formában őrzi a kókusz értékes összetevőit, jellegzetes illatát és ízét.
BIO. Hidegen sajtolással nyert, kedvező élettani hatásokkal rendelkező, oldószerektől mentes étolaj.
A kókuszolaj vagy más néven kókuszzsír a kókuszpálma termésének, a kókuszdiónak fehér húsából préselt növényi olaj.
A kókuszolaj 100%-ban kókuszból készült, nem hidrogénezett, tartósítószert nem tartalmaz.