A jobb felhasználói élmény, illetve a biztonságosabb használat érdekében a weboldalon sütiket használunk.

Menü

SensEco Mosóparfüm Levendula Mező 100 ml

Ár:
1.990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Mosómami
Cikkszám: DMOH06A10100

Leírás és Paraméterek

Tudta, hogy a hagyományos öblítők alig 1-2%-ban tartalmaznak illatanyagot? Viszont annál több olyan adalékot, ami károsítja a környezetet. Egyes öblítők úgy eltömítik a textil szálakat, hogy nem szívják többé fel a nedvességet, vagy éppen irritálják a bőrt.

A mosóparfümökkel VALÓDI ILLATÉLMÉNYT kaphat, gazdaságos 100 ml-s kiszerelésben. Több liter víz és adalék helyett válassza a kompakt megoldást.

  • Illatosít
  • Javítja a mosási hatékonyságot
  • Lágyítja a vizet

 

Öblítőként így használja:

Tegyen az öblítős rekeszbe, vagy akár a ruhákra közvetlenül 8-15 csepp mosóparfümöt. A tesztjek alapján 8 csepp már elég erős illatot hagy száradás után is. Aki szeret illatfelhőben úszni, tehet nyugodtan 15-20 cseppet is.

Szekrényillatosító:

Egy textil darabra tegyen néhány cseppet a SensEco mosóparfümből így hetekig jó illat lesz a ruhák között.

Wc illatosító:

Alkalmanként 2-3 csepp elegendő a csésze szélére csepegtetni. Nem kell elsikálni, mert az öblítővíz folyamatosan beoldja az illatot.

Autóba:

Tegyen pár cseppet egy textil darabra és helyezze el a kalaptartón.

Összetevők (INCI)

15-30% nem ionos tenzid (cukortenzid) , parfüm, Lavandula Angustifolia olaj, allergén: Linalool.

A levendula római időkből ismert használata, innen a neve is "lavare"= mosni. A levendula növénynek mai napig mintegy 39 fajtája ismert. Illóolajat leginkább a Lavandula Angustifolia, Officinalis és Hybrida fajtákból nyernek. A görög levendula (Stoechas) páratlan rozmaringos aromával ajándékozza meg a levendula rajongóit. Az olaj HATÁSA külsőleg: bőrgyulladások, fertőzések, ekcéma helyi kezelésére ismert használata (sohasem töményen), a lélekre pedig jótékonyan hat: csillapítja a szorongást, elűzi a depressziót és az álmatlanságot.

Mindent megteszünk

Kérjük, hogy minden esetben, fogyasztás vagy felhasználás előtt olvassa el a termék címkéjén, a gyártó által közölt információkat, és ne hagyatkozzon kizárólag a weboldalon találhatókra.

A gyártók a termékek csomagolását, címkéjét, élelmiszerek esetében az összetevőket is módosít(hat)ják, így a tápanyagértékek, és az allergén információk is változ(hat)nak.

A termékfotókat és a termékleírásokat folyamatosan frissítjük, de az eltérésekért az előbbiek miatt nem tudunk felelősséget vállalni.

Népszerű termékek

Vízben jól oldódó, gazdaságos granulátum. Folt eltávolító, fehérítő hatás.

 

Raktáron
1.395 Ft

Minőségi Solvay mosószóda, mely könnyen oldódik a vízben, kevés is elegendő belőle, hogy jól oldja a zsíros szennyeződést és a textilrostokban megült port. 

Raktáron
1.970 Ft

Ön is váltana olyan mosószerre, ami letisztult összetételű, jó illatú, egyszerűen használható, megfizethető, és környezetbarát? Akkor Önnek ajánljuk a MM Green &Budget mosógélt.
 

Raktáron
3.630 Ft

Környezetbarát konyhai és fürdőszobai tisztítószer, valamint szagtalanító.

Raktáron
1.194 Ft
Árukereső.hu