A jobb felhasználói élmény, illetve a biztonságosabb használat érdekében a weboldalon sütiket használunk.

Menü

Rédei Fűszernövény vetőmag korongok bazsalikom

Ár:
405 Ft
Gyártó cikkszám: ELE0218
Cikkszám: FZOA73A1KOR
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Rédei Kertimag

Leírás és Paraméterek

Egyes fűszereket magunk is megtermelhetünk az ablakban, a teraszon, vagy a kertben! Ha frissen vágjuk a fűszereket, akkor az aromák kis része sem veszik el a tárolás során, érezni fogjuk a különbséget! Ültessen  Rédei Fűszernövény vetőmagkorongot, és mindig friss bazsalikomot, metélőhagymát vagy metélőpetrezselymet vághat az ételekbe!

A kb. 50 szem magot tartalmazó korongot helyezzük egy 3/4-ig virágfölddel megtöltött cserépbe, takarjuk be egy vékony földréteggel, majd alaposan locsoljuk meg. A fűszer 1-2 hét alatt kicsírázik. Friss hajtásai folyamatosan szedhetők.

Gyártó: Rédei Kertimag Zrt.

Származás: Magyarország

Kiszerelés: 2 db korong/csomag, kb. 50 szem mag/korong

BIO

Hazai

Hulladékszegény

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Mindent megteszünk

Kérjük, hogy minden esetben, fogyasztás vagy felhasználás előtt olvassa el a termék címkéjén, a gyártó által közölt információkat, és ne hagyatkozzon kizárólag a weboldalon találhatókra.

A gyártók a termékek csomagolását, címkéjét, élelmiszerek esetében az összetevőket is módosít(hat)ják, így a tápanyagértékek, és az allergén információk is változ(hat)nak.

A termékfotókat és a termékleírásokat folyamatosan frissítjük, de az eltérésekért az előbbiek miatt nem tudunk felelősséget vállalni.

Népszerű termékek

Ha frissen vágjuk a fűszereket, akkor az aromák kis része sem veszik el a tárolás során.

Raktáron
404 Ft
Árukereső.hu