A jobb felhasználói élmény, illetve a biztonságosabb használat érdekében a weboldalon sütiket használunk.

Menü

Őket támogatjuk

"Együtt Könnyebb" Női Egészségért Alapítvány

 

Női Egészségért Alapítvány Endometriózis Magyarország Logo

 

Személyes érintettség és segíteni akarás hívta életre az Együtt Könnyebb" Női Egészségért Alapítványt. Ez az összefogás az egyetlen magyarországi hivatalos közhasznú civil szervezet, amely szakértők csatlakozásával segítséget nyújt az endometriózissal küzdő nők ezrei számára.

Olvassa el az endometriózisról szóló blogcikket.

 

Az alapítvány küldetése, hogy felhívják a figyelmet az endometriózis tüneteire, időben történő felismerésére, a fájdalmas menstruáció veszélyeire, okaira, valamint hogy hiteles tájékoztatást nyújtsanak a betegségről, és annak kezelési lehetőségeiről.

Céljuk, hogy érintett nőtársaik ne érezzék magukat egyedül ezzel a problémával. Érezzék, hogy egy több mint 10 éve tevékenykedő, tapasztalt, segítő közösség nyújt kezet nekik, hogy mielőbb megfelelő kezelésben részesüljenek, hogy tüneteik és fájdalmaik mielőbb véget érjenek, és ismét minőségi életet élhessenek.

Kiemelt célként fogalmazták meg az egészséges életmód, a női egészségtudat, a nőiesség tudatosítását az ismeretterjesztés, nevelés, oktatás által. Mindezt figyelemfelhívó kampányokon és edukációs programokon keresztül önerőből és támogatóik segítségével végzik. 

Bővebb információ az Endometriózis Magyarország honlapján.

Az "Együtt könnyebb" Női Egészségért Alapítvány készített egy gyakorlati útmutatót az endometriózisban érintettek számára: Endometriózis Kisokos kiadvány.

 

Kismamák, anyukák

 

A Zabola csatlakozott a babamamatudakozo oldal támogatásához, melynek célkitűzése, hogy hiteles tájékoztatást adjon, és segítséget nyújtson a gyermekvárás időszakában a kismamáknak, majd később a táplálás, testápolás, mozgás, nevelés területén a kezdő és haladó édesanyáknak, családoknak.

 

babamamatudakoz.hu logo

 

Klubkártya ITT, a babamamatudakozó oldalán igényelhető.

 

Babamamatudakozó klubkártya elfogadóhely

 

 

ARTLIEBER
1-4 osztályos gyermekekkel foglalkozó tanulóközösség

 

Artlieber logo

 

Az Art Lieber Csoport Tass és Dömsöd határában az oktatás terén egy önálló kezdeményezés hatására jött létre.

A merev intézményi keretek nélkül megvalósuló kiscsoportos Élettér tanulóközösségben elsősorban 1-4 osztályos gyermekekkel foglalkoznak.

A tanító, nevelő munka során alap tézis, hogy a hatékony tudás megszerzése elsősorban a testi-lelki-szellemi egyensúly állapotában lehetséges.

Speciális módszertannal rendelkeznek, melyben kiemelt fontosságú a diákok személyi adottságainak és képességeinek figyelembevétele. Nagy hangsúlyt kap a komplex készségfejlesztés, a gyerekek kreativitásának, önkifejező képességének, önbizalmának fejlesztése.

Központi szerep jut a művészeti oktatásnak, a digitális kompetenciák fejlesztésének, és a nyelvtanulásnak. A gyerekekkel való foglalkozás során jellemző egy szabadabb, motiválóbb, élvezetes oktatási környezet, amely elősegíti, hogy az elme egy harmonikus mentális állapotában, bármilyen tudást befogadjon.

 

Artlieber tanulócsoport