A jobb felhasználói élmény, illetve a biztonságosabb használat érdekében a weboldalon sütiket használunk.

Menü

MM Öko Mosogatópor 1200 g

Ár:
1.175 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Mosómami
Cikkszám: DMOH05A11200

Leírás és Paraméterek

Kiváló zsíroldó hatású, mosószóda alapú mosogatópor. Elsősorban gépi mosogatáshoz. Használható kézi mosogatáshoz, előáztatáshoz, súroláshoz. ZERO foszfát, foszfonát, klór, szulfát, optikai fehérítő, illatanyag, színezék. Ebben a mosogatóporban nincs szintetikus polikarboxilát (üvegvédő) vagy illatanyag.

Citromsavval kombinálva (1:3 vagy 1:4 arányban) csillogó eredmény garantált üvegen és rozsdamentes edényeken is. Sajnos a formula érzékeny a vízkeménységre. Nem minden mosogatógép típusban és programon válik be önmagában használva, az üvegek hajlamosak opálosodni olykor. Érdemes kipróbálni, az adagoláskor 1 teáskanál citromsavat is hozzáadni az egy adagolókanálnyi porhoz.  Érdemes legalább 50 fokon és hosszabb programon használni.

ALKALMAZÁSA: gépi mosogatáshoz az adagolókanál szerint. Az MM Öko mosogatópor akár mosóporként és univerzális súrolószerként is remekül funkcionálhat, hiszen összetevői ezt lehetővé teszik.

Tárolás: Gyermekek számára nem elérhető helyen, légmentesen záródó üvegedényben.

Csatolt dokumentumok

Mindent megteszünk

Kérjük, hogy minden esetben, fogyasztás vagy felhasználás előtt olvassa el a termék címkéjén, a gyártó által közölt információkat, és ne hagyatkozzon kizárólag a weboldalon találhatókra.

A gyártók a termékek csomagolását, címkéjét, élelmiszerek esetében az összetevőket is módosít(hat)ják, így a tápanyagértékek, és az allergén információk is változ(hat)nak.

A termékfotókat és a termékleírásokat folyamatosan frissítjük, de az eltérésekért az előbbiek miatt nem tudunk felelősséget vállalni.

Népszerű termékek

Kézi mosogatáshoz ideális mosogatótömb mennyei édesnarancs illattal. Vigyáz kezeire, de elbánik az edényeken, tányérokon megtapadó kosszal. A szódabikarbóna természetes erejével.

Raktáron
1.110 Ft

Biológiailag könnyen lebomló mosogatószer, környezetbarát összetevőkkel.

Színezékmentes.

Raktáron
1.247 Ft
831,33 Ft/liter

Biológiailag könnyen lebomló mosogatószer, környezetbarát összetevőkkel.

Színezékmentes.

Előrendelhető
1.247 Ft

Kókuszból, kézzel készített.

A műanyag- és fémdörzsik kíméletes, lebomló alternatívája!

Vegan Society által minősített.

Raktáron
990 Ft
Árukereső.hu