A jobb felhasználói élmény, illetve a biztonságosabb használat érdekében a weboldalon sütiket használunk.

Menü

LoofCo Kókuszhéj súroló mosogatáshoz

Ár:
990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: LoofCo
Cikkszám: DZOH16A1CO

Leírás és Paraméterek

Termékleírás

Ez a kézzel készített súroló a kókuszhéj tradicionális, ötletes felhasználási módja. Nagyjából 11 cm hosszú, 7,5 cm széles
Könnyen használható, a pengéhez hasonlatos puha él segítségével karcolás nélkül eltávolíthatja vele az edényekre, tepsikre égett szennyeződéseket.

 

Használata:

Áztassa be az edényt meleg, mosogatószeres vízbe, a súrolóval kaparja fel a szennyeződést.
Használat után öblítse le, és akassza fel száradni. Így tovább tiszta és friss marad. Ha súroló éle eltompul, egyszerűen csak vágja vissza egy ollóval, és újra éles lesz. Hónapokig használható végül pedig komposztálható.

A kókusz mint alapanyag.

• A kókuszpálmát (Cocos nucifera) gyakran az élet fájának is nevezik, hiszen annyi mindenre használhatóak különböző részei: élelmiszerként, testápoló olajként, italként, kefeként vagy éppen matracként. A kókusz egy tartós és fenntartható alapanyag.
• Egy kókuszpálma havonta akár 20, évente pedig 100-200 kókuszdiót terem.
• A kókuszrost és a kókuszháncs 100% természetes alapanyagok, amelyek a kókuszdió termelés melléktermékei.
• A kókuszrost és a kókuszháncs háztartásban való hasznosítása környezetbarát megoldás, hiszen ha nem kerül felhasználásra, akkor valószínűleg elégetnék őket.
• A kemény belső héj és a külső barna háncs közötti rostos anyag a kókuszrost. Ennek puhább részét matracokban használják, keményebb felét pedig kefékben hasznosítják.
• A kókuszrost nedvesen is kemény marad.

Miért válassza a Loofco termékeit?

• A termelőknek és a feldolgozóknak méltányos fizetést adnak, átlagosnál magasabb bérekkel. Gyermekmunkát nem alkalmaznak.
Vegan Society által minősített termékek. Egyes kókusztermelők majmokat használnak a kókusz szüretelésére. A LoofCo alapanyagainak termesztésénél ilyen nem fordul elő.
Tradicionális mesterséget ápolnak és őriznek meg a jövő számára, és megfelelő megélhetést biztosít.
Kézzel készített termékek.
Megújuló alapanyagokkal dolgoznak: a kókusz és a luffatök gyorsan növő természetes alapanyagok, melyek szén-dioxidot zárnak magukba növekedés közben.
Fenntartható gazdálkodás: Magas környezeti követelményeknek tesznek eleget, ami tiszteletben tartja a természetet.
Műanyagmentes: Kiváltható velük a tömeggyártott, nem lebomló műanyag termékek sora: szivacsok, kefék, melyek vagy lerakókra kerülnének, vagy elégetik őket hulladékégetőkben.
Biológiailag lebomló, komposztálható anyagok. A papírcsomagolás egyszerűen újrahasznosítható.
Hatékonyak: Tökéletesek mosogatáshoz, takarításhoz és testápoláshoz.
Tartósak: Hónapokig használhatod őket.

Csomagolása:

Újrahasznosítható papír címke. Használat után kérjük dobja a szelektív hulladékgyűjtőbe!

Elsődleges környezeti előnye:

A műanyag mosogatókefék 100% természetes, műanyagmentes alternatívája. Életciklusa végén egyszerűen komposztálható, biológiailag lebomló termék.

Mindent megteszünk

Kérjük, hogy minden esetben, fogyasztás vagy felhasználás előtt olvassa el a termék címkéjén, a gyártó által közölt információkat, és ne hagyatkozzon kizárólag a weboldalon találhatókra.

A gyártók a termékek csomagolását, címkéjét, élelmiszerek esetében az összetevőket is módosít(hat)ják, így a tápanyagértékek, és az allergén információk is változ(hat)nak.

A termékfotókat és a termékleírásokat folyamatosan frissítjük, de az eltérésekért az előbbiek miatt nem tudunk felelősséget vállalni.

Népszerű termékek

Kézi mosogatáshoz ideális mosogatótömb mennyei édesnarancs illattal. Vigyáz kezeire, de elbánik az edényeken, tányérokon megtapadó kosszal. A szódabikarbóna természetes erejével.

Raktáron
1.110 Ft

Kiváló zsíroldó hatású, mosószóda alapú mosogatópor, gépi mosogatáshoz.

Raktáron
1.175 Ft

Biológiailag könnyen lebomló mosogatószer, környezetbarát összetevőkkel.

Színezékmentes.

Előrendelhető
1.247 Ft
831,33 Ft/liter

Biológiailag könnyen lebomló mosogatószer, környezetbarát összetevőkkel.

Színezékmentes.

Raktáron
1.247 Ft
Árukereső.hu