A jobb felhasználói élmény, illetve a biztonságosabb használat érdekében a weboldalon sütiket használunk.

Menü

Greenmark bio Datolya Cukor 250g

Ár:
1.261 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 5.044,00 Ft/kg
Gyártó: GreenMark Organic
Cikkszám: IGMA66A10250

Leírás és Paraméterek

A datolyapálma a Közel-Kelet jellegzetes növénye, melyet az élet fájaként vagy áldott faként is említenek. A fa gyümölcsét, a datolyát nyersen és szárított formában is régóta fogyasztják, mivel korán felismerték tápláló erejét, ráadásul kis mérete miatt a vándorló népek könnyen magukkal tudták vinni.

A datolyacukor egy természetes édesítőszer, a szárított datolya porosított változata. Nem finomított! Íze hasonlít nem annyira cukros, mint a többi édesítőé, és nagyon hasonlít a datolyára.

A datolyacukor tartalmazza azokat a tápanyagokat, mint az egész datolya, mint a rostok, kalcium, kálium, magnézium. A szervezet lassan bontja le, ezért a vércukorszintet hirtelen nem emeli meg.

Leginkább ételekbe, sütéshez ajánljuk, mert italokban kevésbé oldódik jól.

Mindent megteszünk

Kérjük, hogy minden esetben, fogyasztás vagy felhasználás előtt olvassa el a termék címkéjén, a gyártó által közölt információkat, és ne hagyatkozzon kizárólag a weboldalon találhatókra.

A gyártók a termékek csomagolását, címkéjét, élelmiszerek esetében az összetevőket is módosít(hat)ják, így a tápanyagértékek, és az allergén információk is változ(hat)nak.

A termékfotókat és a termékleírásokat folyamatosan frissítjük, de az eltérésekért az előbbiek miatt nem tudunk felelősséget vállalni.

Népszerű termékek

A cukornád esszenciája

Előrendelhető
992 Ft
2.185,02 Ft/kg

BIO

A cukornádból kinyert szacharóz.

Raktáron
282 Ft
28.200,00 Ft/kg
Árukereső.hu