A jobb felhasználói élmény, illetve a biztonságosabb használat érdekében a weboldalon sütiket használunk.

Menü

Geoproduct Dentomin-N fogpor 95 g

Ár:
893 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Geoproduct
Cikkszám: VZOS13A10095

Leírás és Paraméterek

A fogport lepedékek eltávolítására, dohányzástól elsárgult fogak tisztítására ajánljuk. Használatával fogai és ínye egészséges maradhat. Mártsa benedvesített fogkeféjét a fogporba, és így mosson fogat.


Figyelem! Egyes fogorvosok véleménye szerint hosszú távú, napi rendszerességű használat esetén a fogpor koptathatja a fogzománcot, ezért csak heti kétszeri használata javasolt.

Összetétel: Zeolite.

Csomagolása: Újrahasznosítható papírdoboz és PP műanyag tégely. Kérjük dobja őket a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe!

Elsődleges környezeti előnye:

Természetes, ásványi alapanyagú magyar termék. Nem tartalmaz káros vegyületeket, SLS-t, triklozán, mesterséges színező és tartósítószereket.

Gyártó: Geoproduct

Származás: Magyarország

Hazai; Pálmaolaj-mentes

  

Mindent megteszünk

Kérjük, hogy minden esetben, fogyasztás vagy felhasználás előtt olvassa el a termék címkéjén, a gyártó által közölt információkat, és ne hagyatkozzon kizárólag a weboldalon találhatókra.

A gyártók a termékek csomagolását, címkéjét, élelmiszerek esetében az összetevőket is módosít(hat)ják, így a tápanyagértékek, és az allergén információk is változ(hat)nak.

A termékfotókat és a termékleírásokat folyamatosan frissítjük, de az eltérésekért az előbbiek miatt nem tudunk felelősséget vállalni.

Népszerű termékek

...vagy más nevein: miswaak, siwak, sewak.

Az arakfa (Salvadora Persica) ágából készülő természetes fogápoló eszköz, amely segítségéve fogkrém használata nélkül tisztíthatjuk a fogunkat.

A Salvadora Persica ág nedve több mint 70 alkotóelemet tartalmaz, amely jótékony hatással van a fogak és az íny állapotára. Hatásosságát és egészségességét több 100 tanulmány vizsgálta és bizonyította. Használatát a World Health Organization is ajánlja!

A vákumcsomagolásban 1db miswak, ~20 cm hosszú.

Raktáron
988 Ft

Izgalmas, új módja a szájápolásnak!

A német gyártású innovatív Denttabs újraírta a modern kori fogmosás szabályait. Sikerült létrehozni egy olyan formulát, ami egészségesen minimalista összetételű, csomagolásában pedig maximálisan öko. 1 db öko papírzacskóban 125 db tabletta található, ami kb. 2 hagyományos tubust tesz ki. 1 fogmosáshoz 1 tabletta szükséges.

Raktáron
2.740 Ft

Adalékanyagok nélkül. Nem tartalmaz mesterséges szinezéket és aromát. Egyedi, természetes összetételű fogpaszta.

Előrendelhető
2.090 Ft

Gyógynövényes, fluormentes ásványi fogpor.

Fog és szájápoló termék zeolit ásványból és borsmentalevélből.
A fogport lepedékek eltávolítására, dohányzástól elsárgult fogak tisztítására ajánljuk.

Előrendelhető
1.008 Ft
Árukereső.hu