Felhasznált irodalom
A. Ketz H.: Grundriss der Ernährungslehre.
Burkitt, D.P., Trowell, H.C.: Refinedcarbohydrate foods and disease. Some implications of diatery fibre.
Bíró György, Dr. Lindner károly: Tápanyagtáblázat.
Bogdán Józsefné, Dr. Gasztonyi Kálmán, Gábor Miklósné dr.,Dr. Lásztity Radomir: Élelmiszer-kémia 1.
Johannes F. Coy, Maren Franz: Rákellenes táplálkozás.
Harald W. Tietze – Dr. Arthur Echano – Juta Stepanovs: A kókusz, az újra felfedezett gyógyszer Kókuszvíz – az életadó ital A karcsúsító kókuszolaj
Rüdiger Dahlke: Holisztikus táplálkozás
Rudo lph Ballentine: Úton az egészséges táplálkozás felé
Bagdi Attila: Hántolt és hántolatlan köles táplálkozástani jellemzése és köles hozzáadásával készült tészta funkcionális tulajdonságainak vizsgálata
Angeles Gavira Guerrero: MIndent a táplálkozásról
Lásztity Radomir, Dr. Törley Dezső, Dr. Gastonyi Kálmán: Élelmiszer-Kémia 2.
Michael Greger, MD , Gene Stone: Hogy ne halj meg.
Sarah Brewer, Joel Levy, Ginny Smith: Mindent a táplálkozásról.
János, Dr. Rigó: Dietetika.
wikipédia
Kitchevsky, G., Bonfield, C.: Diatery fiber in health and disease.
Mándics Dezső, Dr. Molnár Katalin: Biológia.
Pitchford, Paul: Gyógyító táplálkozás.
Rinzler, Carol Ann: Étkezz okosan!
Robert A. Barnett, Jeanine Barone, Elizabeth Berrett, Kolette Bouchez, Royce Flippin, Eric Oatman, Rita Rubin, Richard L. Scheffel, James Thornton, Carol Weeg, Donna Wilkinson: Is It Harmful Is It Healthy? A Complete Guide to What’s Good For You… and What Isn’t.