A jobb felhasználói élmény, illetve a biztonságosabb használat érdekében a weboldalon sütiket használunk.

Menü

BoHo Pirosító FAJ 04 - Rosé

Ár:
3.260 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: BoHo Cosmetics
Cikkszám: UMOS21A10005

Leírás és Paraméterek

 

Világos rózsa árnyalat 99% növényi,10% BIO összetevővel. Nappalra és estére is igényes megjelenést biztosít. Natúr sminkszer, mely ragyogóvá teszi arcát a sminkelés lezárásaként. 

 

Hogyan használjuk helyesen a pirosítót?

1. Mindig ez legyen a smink utolsó lépése.

2. Legyen egy jó ecsetünk.

3. Legyen egy jó pirosítónk. :)

4. Grimaszoljunk "halacskásan" ez kiadja az arccsontunkat, és tulajdonképpen erre a csontra, kb. közép tájon tegyünk fel először csak kevés púdert, apró, "pamacsolós" mozdulatokkal.

5. Ha kevés a szín, tegyünk még, és alaposan dolgozzuk  el kissé lentre és oldalra is, de ne legyen "bohóc" hatás. A fókusz az arccsont legkiemelkedőbb része legyen.

 

Kerek/ovális arc esetén: az arc szélére egy-egy "3" ast rajzoljon könnyedén, ecsettel, úgy, hogy a két 3-as egymás tükörképe legyen. Így éleket alakíthat az arcán és optikailag tagoltabbnak tűnik.  

Szögletes/hosszú arc esetén: a fül alsó végződésétől szinte az ajakvonal kezdéséig, a mosolyvonalon áthaladva húzzon "vonalat" körkörös, laza ecsetvonalakkal. Így puhítja optikailag az arcát.  

VILÁGOS RÓZSA: Ez az árnyalat minden bőr tónushoz és korosztályhoz jól illik. A pirosítót kívánt színerősség szerint több rétegben is felviheted. Mindig ez a sminkelés utolsó lépése.

Tömeg: 4,5 g
Gyártó: BoHo Cosmetics
Származás: Franciaország

Mindent megteszünk

Kérjük, hogy minden esetben, fogyasztás vagy felhasználás előtt olvassa el a termék címkéjén, a gyártó által közölt információkat, és ne hagyatkozzon kizárólag a weboldalon találhatókra.

A gyártók a termékek csomagolását, címkéjét, élelmiszerek esetében az összetevőket is módosít(hat)ják, így a tápanyagértékek, és az allergén információk is változ(hat)nak.

A termékfotókat és a termékleírásokat folyamatosan frissítjük, de az eltérésekért az előbbiek miatt nem tudunk felelősséget vállalni.

Népszerű termékek

A " kis fekete", ami szinte már kötelező viselet a szemek hangsúlyozására, a szemsmink megkoronázására. Nem maszatolódik, de könnyen lemosható.  Növényi viaszok és olajok alkotják, magas E-vitmain tartalommal. Szépre festett, ápolt szempillákat eredményez.

Raktáron
2.520 Ft

100% növényi, 23% BIO összetevőjű krémes, jól fedő szemceruza.

Élénk szín hatás egész nap, nem maszatolódik, nem szárítja a bőrt.

Raktáron
1.680 Ft

Ez az alapozó körömlakk egyenletessé teszi a köröm felületét és ápolja, védi azt, segíti a színes lakk tapadását.

Raktáron
1.790 Ft

Természetes alapanyagokból készült natúrkozmetikum. Nem tartalmaz szintetikus illat- és adalékanyagokat, kőolajszármazékokat, parabéneket.

Raktáron
1.680 Ft
Árukereső.hu