A jobb felhasználói élmény, illetve a biztonságosabb használat érdekében a weboldalon sütiket használunk.

Menü

BIOVITA VEGAMAX NÖVÉNYI TEJKÉSZÍTŐ GÉP

Ár:
43.990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: KFRB01A3MAX
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Éden prémium Barna rizs 1000g Éden prémium Barna rizs 1000g
908 Ft
BiOrganik BIO kókuszreszelék 200g BiOrganik BIO kókuszreszelék 200g
765 Ft
Dénes Natura Eritrit 500g Dénes Natura Eritrit 500g
1.235 Ft
Éden prémium Kókuszolaj üveges 1000ml Éden prémium Kókuszolaj üveges 1000ml
1.634 Ft

Leírás és Paraméterek

Programok

1.   Finom/Selymes Krémleves

2.   Extra finom/selymes krémleves

            és - Növényi tej főzve

3.   Darabos krémleves

4.   Gyümölcspüré

5.   Növényi tej hidegen

6.  Turmix

A házi készítésű levesek jótékony hatásai

A házi készítésű levesek nagyon ízletesek, olcsóbbak és egészségesebb, táplálóbb ételek.

Gyorsan és egészségesen!

A gyors főzés a legjobb módja annak, hogy az egész család számára egészséges ételek készüljenek. Mivel az alapélelmiszerek főzése tartósítószerek, ízfokozók és élelmiszer adalékok nélkül történik, ezáltal teljesen ellenőrzés alatt tartható, hogy milyen élelmiszereket fogyasztunk.

Tápláló levesek

Az otthon készített levesek nagyon finomak, és az alapanyagoktól és a recepttől függően a tápanyagok egész skáláját biztosíthatják, beleértve vitaminokat, ásványi anyagokat és rostokat. Ráadásul, az otthon készített levesek egyszerűen finomak!

 

Miért különleges a krémleveseket készítő háztartási kisgép?

Gyorsan és automatikusan dolgozik!

A leves készítő készülékkel nagyon gyorsan elkészíthet egy ízletes levest a saját konyhája kényelmében. Mindössze annyit kell tennie, hogy előkészíti a hozzávalókat, beletölti őket a leves készítő készülék edényébe és kiválasztja a kívánt levesfajtát.

 

Helytakarékosság

Tudjuk, hogy a tér nagyon fontos az Ön konyhájában. A leves készítő készüléknek egyszerű a formatervezése és kisméretű, tehát könnyen elfér bármilyen konyhában.

 

Az ÜZEMMÓD (MODE), START/STOP gombok

1. Az ÜZEMMÓD (MODE) gomb a programok kiválasztására szolgál.

A. Csatlakoztassa az elektromos hálózatra, a készülék készenléti üzemmódba kerül;

B. A program kiválasztásához annyiszor nyomja meg az ÜZEMMÓD (MODE) gombot, amíg kigyullad a kívánt program. A készülék várakozó üzemmódba kerül;

 

2.A START/STOP gomb a program megerősítésére, vagy egy program törlésére szolgál.

Nyomja meg a START/STOP gombot a kiválasztott program elindításához.

Ha tévesen választott programot, 2 másodpercen át nyomja a „STOP” gombot, így leállíthatja a programot. A készülék visszatér a várakozó üzemmódba, majd Ön kiválaszthat egy másik programot. A másik program kiválasztása után nyomja meg a „START” gombot.

Az elkészítés végén a leves készítő készülék 1 percig hangjelzést ad, és mind a 6 LED villogni fog.

60 másodperc után a LED fények kialszanak és a készülék automatikusan leáll.

 

A programnak van egy memória funkciója is. A készülék tetejét 2 percre le lehet emelni, hogy egyéb hozzávalókat vagy fűszereket lehessen hozzáadni a leveshez, ezután a program ott folytatja, ahol abbahagyta.

 

A funkciók leírása

 

A készülék használata krémlevesek készítéséhez

A leves készítő készülék 3 programmal rendelkezik akár 2 liter leves, vagy növényi tej készítéséhez. Ugyanakkor rendelkezik egy gombbal, amely lehetővé teszi turmixgépként való használatát is.

Vágja az élelmiszereket 1-2 cm-s kockákra, mielőtt a leves készítő gépbe tenné. Ajánlott 2 rész élelmiszer és 3 rész víz egyvelegének használata. Így az élelmiszerek gyorsabban és jobban keverednek össze, a készülék élettartama pedig meghosszabbodik. Válassza ki a kívánt programot.

 

FINOM/SELYMES KRÉMLEVES :

A selymes krémlevesek készítésére alkalmas program tökéletesen megfelel az ízletes levesrecepteknek, amelyek krémes állagra törekszenek, mint pl. a paradicsom krémleves. A program lehetővé teszi a hozzávalók turmixolását a megfelelő állagúra, majd a megfelelő hőmérsékleten való főzést. A program 21 percig tart, ezután lehet hűteni és tálalni a levest!

 

EXTRA FINOM/SELYMES KRÉMLEVES

A hozzávalókat a selymes krémleveshez hasonlóan kell előkészíteni. A program 30 percig tart.

 

DARABOS KRÉMLEVES

A levesprogram tökéletesen alkalmas olyan receptekhez, amelyek darabosabb állagot igényelnek (élelmiszerdarabokkal). A program hosszabb ideig melegíti a hozzávalókat, így az élelmiszerdarabok jobban megfőnek. A program 28 percig tart, ezután lehet tálalni és élvezni a leves ízét! A darabos levesek elkészítésekor a hozzávalókat nem darálja le a készülék, hanem csak főzi őket. Ajánlott 1-2 cm-es kis darabokra vágni a hozzávalókat. Ha a főzés után túl sűrű a leves, manuálisan kiválasztható a TURMIX (BLEND) funkció a kívánt állag eléréséhez.

 

GYÜMÖLCSPÜRÉ 

A gyümölcspüré program ideális alma-, vagy más gyümölcspüré készítéséhez. A program 22 percig tart.

 

NÖVÉNYI TEJ HIDEGEN 

 

A NÖVÉNYI TEJ HIDEGEN (főzés nélkül) program ideális a diófélékből, mogyoróból, mandulából, vagy kesudióból készült tej elkészítéséhez.

Lehet használni különböző friss gyümölcsökből készült levek készítésére is. A program 3-4 percig tart, ezután a növényi tej máris iható. Ez a program nem melegíti fel a hozzávalókat, tehát ideális hideg italok készítésére meleg időben.

 

TURMIX:

A TURMIX (BLENDER) program során a hozzávalókat a kívánt állagúra aprítja a készülék. A program nem melegíti az edény tartalmát. Ezt a programot lehet alkalmazni használat után a készülék tisztítására is.

Ha ezt a funkciót rögtön a levesfőzés után szeretné alkalmazni, ki kell húzni a készüléket a konnektorból, majd újra rácsatlakoztatni a hálózatra. Így a leves készítő üzemmód megszűnik és ki lehet választani a TURMIX (BLENDER) funkciót az ÜZEMMÓD (MODE) gomb segítségével. Az edény tartalmának az összekeveréséhez tartsa lenyomva a START/STOP gombot!

 

A FUNKCIÓK HASZNÁLATA

 

KRÉMLEVESEK

Vágja a hozzávalókat 2-3 cm-es kockákra és tegye őket az edénybe. Nem ajánlott nyers húst, vagy halat tenni a leves készítő készülékbe- a húst, vagy a halat előfőzve teheti a bele.

Ne használjon fagyott hozzávalókat. Minden hozzávalónak szobahőmérsékletűnek kell lennie.

Töltse a kívánt folyadékot a készülék edényébe, úgy, hogy a hozzávalók össztérfogata legkevesebb 1,3 liter (MIN. szint), legtöbb 2 liter (MAX. szint) legyen.

Miután a hozzávalók bekerültek az edénybe, helyezze rá a tetőt és zárja le, úgy, hogy az edényen és a tetőn lévő jelzések találkozzanak. Ha túllépte a MAX jelzést, a túltöltési szenzor működésbe lép és figyelmeztető hangjelzést ad. A készülék leáll, nehogy kicsorduljon az edény tartalma.

Ha minden szabályosan van elhelyezve, csatlakoztassa a készülék kábelét a konnektorba. Nyomja meg az ÜZEMMÓD (MODE) gombot, és válassza ki a kívánt funkciót. Nyomja meg a START/STOP gombot.

 

Figyelem: a fém edény használat közben felforrósodik, vigyázzon, ne érintse meg, mert megégetheti magát!

 

A főzési folyamat leállítása: tartsa lenyomva 2 másodpercig a START/STOP gombot és vegye le a tetőt. Figyelem! Vigyázzon a tető leemelésekor kicsapó forró gőzre!

A program végén a készülék hangjelzést ad ki és a kijelzőn lévő fények időközönként villognak. Egy perc múlva a készülék automatikusan leáll. A leves elkészült!

A készülék leállása és a konnektorból való eltávolítása után leveheti a tetőt.

Hagyja lehűlni a készüléket, mielőtt egy újabb elkészítési ciklusba kezdene.

 

Mindent Mi Intézünk Garancia: 2 ÉV. Elmegyünk a készülékért és kijavítva visszavisszük. Minden költséget mi állunk! (Kiemelt figyelem. Soron kívül segítünk az ügyintézésben.)

 

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

 

Feszültség: 220-240V  50/60 Hz

Motor teljesítménye: 200W

Melegítő teljesítmény: 1000W

Youtube videók

Mindent megteszünk

Kérjük, hogy minden esetben, fogyasztás vagy felhasználás előtt olvassa el a termék címkéjén, a gyártó által közölt információkat, és ne hagyatkozzon kizárólag a weboldalon találhatókra.

A gyártók a termékek csomagolását, címkéjét, élelmiszerek esetében az összetevőket is módosít(hat)ják, így a tápanyagértékek, és az allergén információk is változ(hat)nak.

A termékfotókat és a termékleírásokat folyamatosan frissítjük, de az eltérésekért az előbbiek miatt nem tudunk felelősséget vállalni.

Népszerű termékek

1,4 - 1,6 liter krémleves kb. 40 perc alatt, növényi (rizs, kókusz, stb.) tej készítése kb. 25 perc alatt.

Garancia: 2 év - Kiemelt figyelemmel.  smiley Soron kívüli ügyintézéssel.

Raktáron
39.990 Ft

4 éles, rozsdamentes acél pengével.

Zöldségek, magvak, jég aprítására.

1,5 literes üvegtállal.

Raktáron
18.990 Ft

4 éles, rozsdamentes acél pengével.

Zöldségek, magvak, jég aprítására.

1,5 literes üvegtállal.

Raktáron
18.990 Ft

Prémium minőségű, professzionális tejkészítő gép.

6 – 8 liter gabonatej készítésére alkalmas.

Szállítási idő 7 - 10 nap

Raktáron
119.900 Ft
Árukereső.hu