Biopont
BIO
Kiváló minőségű, ellenőrzött ökológiai termesztésből származó kakaóbab felhasználásával készül, hozzáadott cukor nélkül.
BIO. A fahéj keleti származású, a világ konyháinak többségében előforduló kedvelt fűszer.
Rizsalapú ételekhez, gyümölcsből készült kompótokhoz, desszertekhez, süteményekhez, italokhoz használhatjuk.
A vörös lencse gyorsan elkészülő, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag nagyszerű fehérjeforrás.
A vörös lencse gyorsan elkészülő, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag nagyszerű fehérjeforrás.
Az olasz, a görög, az indiai, az arab, a spanyol és a portugál konyha egyik legkedveltebb alapanyaga. Kiemelkedően magas a rosttartalma, gazdag fehérjében és igen jelentős a foszfor, a kalcium és a magnézium tartalma, ezért érdemes beilleszteni a táplálkozásunkba.
Gluténmentes
Alacsony kalória-, magas rosttartalmú, könnyen emészthető gabona.
A kuszkusz sokszínű felhasználási lehetősége és gyors elkészítése miatt egyre nagyobb népszerűségnek örvend a tudatosan egészségesen táplálkozók körében.
BIO
A lenmag az egyik legegészségesebb élelmiszer. Fogyasztható teaként, salátába, müzlibe, kefirbe vagy joghurtba keverve, kenyerek tésztájához adva vagy akár főételekbe keverve is!
BIO. Magas fehérjetartalmú, magnéziumban, cinkben, kalciumban gazdag magocska. Sokrétűen használhatjuk, pirítva, és natúr tehetjük az ételeinkbe, készíthetünk belőle krémet, „sót” (szezámsó).